Hudpleie innenfra og ut

Dersom du vil ta vare på huden, spesielt hvis den har lett for å bli tørr, krever det den rette metoden og gode kunnskaper om hvordan det hele virker.

Hudpleie innenfra og ut kan lindre umiddelbart og tilføre langvarig fuktighet.

Virker i dybden av huden

Ved å bruke den unike kombinasjonen av de viktige ingrediensene som ekspertene anbefaler1, kan de nye hudpleieproduktene fra Bepanthen® Derma virke i huden, lindre tørr hud umiddelbart og gjenopprette hudens normale fornyelsesprosess.

Virkningen i dybden av huden i kombinasjon med ingrediensene vi bruker, for eksempel dexpanthenol, lar de nye Bepanthen® Derma-produktene takle de opprinnelige årsakene til tørr hud: forstyrrelser i hudens fornyelsessprosess2. Disse kan dermed støttes, og huden din kan bli sunn igjen både på innsiden og utsiden.

Smilende kvinner som er fornøyde etter å ha brukt et Bepanthen Derma-produkt

Forskjellen mellom tilnærmingen til hudpleie innenfra og ut og utenfra og inn

Utenfra og inn-metoden lar oss bare takle tegn på tørr hud, hovedsakelig mangel på fuktighet på hudens overflate. Dette er likevel ikke nok til å bli kvitt problemet fordi de gjenstående kjennetegn som gjemmer seg dypt inne i huden, vil føre til at problemet raskt kommer tilbake.

Et alternativ til denne metoden er den som virker innenfra og ut. Med denne kan vi takle tørr hud – både i dybden, der vi gjenoppretter forstyrrelser i hudens fornyelsesprosess og tap av fuktighet, og de som finnes på hudens overflate, for eksempel flassende.

En kvinne med håndkle på hodet som påfører Bepanthem Derma-krem på ansiktet

Vær oppmerksom på at bare et slikt helhetlig svar på problemene med tørr hud lar deg bryte den vonde sirkelen med tørr hud3.

Innenfra og ut metoden er mulig med Bepanthen® Derma. Du kan få lindring av tørr hud, noe som igjen gir deg sunn hud innenfra og ut.

REFERANSER

1Proksch E, et al. (2019): Dry skin management: practical approach in light of latest research on skin structure and function, Journal of Dermatological Treatment, DOI:10.1080/09546634.2019.1607024

2Wohlrab J, Kreft D. Niacinamide - mechanisms of action and its topical use in dermatology. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(6):311-315. doi:10.1159/000359974.

3Proksch E. The role of emollients in the management of diseases with chronic dry skin. Skin Pharmacol Physiol. 2008;21(2):75-80. doi:10.1159/000112957